Portfolio

Tibeau Constructions
April 2022 Schedule
crushz
Branding
Noize Junky
BackInTime
Social media
Mark-with-a-K
3CC stories
Cover
mwak
AkyraAffiche
Artwork
MWAK
Freestyle
01
AFFICHES

Als je publiek wil voor je evenement, dan heb je een uitnodigende affiche nodig voor je evenement. Die affiches kan je best laten maken door een professional als ik.

02
LOGO

Jouw logo is jouw uithangbord voor de buitenwereld. Je kan maar beter zorgen dat je logo dus het publiek aanspreekt en jou voorstelt. Ik zorg voor het logo dat dat doet.

03
SOCIAL MEDIA

Templates nodig om evenementen of acties onder de aandacht te brengen? Look no further, ik ben de designer die je zoekt!

04
& MORE

En eigenlijk voor eender welk ander project waar je een grafisch designer kan gebruiken, is een project voor mij. Laat het maar aan mij over!

Big Brother - Nick
AKYRA
LOWRIDERZ
MARK WITH A K

Wij maken originele designs, waar de creativiteit van af druipt en die nog een tijdje na het kijken in je hoofd blijven ronddwalen. Onze designs zijn eerder te omschrijven als krachtig, dynamisch en ietwat “bruut”. We zorgen telkens voor echt maatwerk, omdat de hardstyle- en hard dance scene een heel herkenbare stijl heeft.

Daarnaast zijn er nog designs, waaruit duidelijk blijkt dat onze stijl best veel aankan, maar als je ons zou vragen voor een geboortekaartje te ontwerpen, dan zullen we onszelf toch even in het haar krabben. Dat wil niet zeggen dat we de vraag niet willen krijgen, want door ons uitgebreid netwerk vinden we altijd wel iemand die exact aan jouw noden kan beantwoorden. Daarbij, geen uitdaging is te groot en wie weet komt er wel een erg creatief ontwerp uit!

Heb je daarentegen grafisch werk nodig voor evenementen, marketingcampagnes, posters, designs voor social media, … dan gaan wij meteen aan de slag en zijn we zeker dat we een product zullen leveren dat volledig voldoet aan jouw verwachtingen.

Daarnaast, en dat is niet onbelangrijk, kan ik terugvallen op vele jaren ervaring als drukker. Dat maakt dat ik altijd weet wie ik voor welke drukwerken moet contacteren, altijd een faire prijs kan regelen en zorg ik ervoor dat de drukwerken van hoge kwaliteit zijn. Ook daar zijn wij er om je volledig te ontzorgen, van kennismaking, tot opdracht, tot design en tot het uiteindelijk afgewerkt product bij je thuis.
Sebastian
Sebastian
Grafisch designer

“Laat het maar aan mij over!”