Mark with a K

Als je uren samen doorbrengt in de auto, vervaagt de grens tussen collega’s en vrienden.

Terwijl Sebas over Mark vertelt, is die grens ook helemaal niet zo duidelijk. Elk weekend zitten Mark, Sebas en MC Chucky samen in de auto onderweg naar festivals en evenementen. Het zegt veel over hun band dat Sebastian ons vertelde dat hij tijdens Corona die autoritten en hun gesprekken het meest miste.

MwarkLogo
Dankzij Sebas is mijn tourleven makkelijker geworden. Ik weet dat alles geregeld is en ik me nergens zorgen over hoef te maken.
Mark with a K
Mark with a K
Van mArk tot Z

Als we het hebben over een totale ontzorging, dan is deze werkrelatie daar het perfecte voorbeeld van. Sebas regelt het totaalplaatje voor Mark als het gaat over tourmanagement. De schema’s worden extern gemaakt, die door het team worden geïmplementeerd. Sebas staat altijd op tijd klaar om te rijden en te zorgen dat bij meerdere festivals op een dag, elke deadline gehaald wordt, zodat Mark zich kan focussen op zijn sets en zijn shows.

Daarnaast beheert Sebas de sociale mediakanalen van Mark voor, tijdens en na de shows, hij zorgt dat er foto’s zijn om te kunnen delen en biedt ondersteuning en oplossingen als er (zeldzaam) dingen verkeerd gaan. Dat wil ook zeggen dat de communicatie tussen de organisator en de artiest voornamelijk verloopt via Sebastian, die Mark ondertussen zo goed kent dat hij exact weet wat er moet gebeuren om een vlekkeloze show te garanderen.

Ook de designs en posters die Mark gebruikt, zijn vaak van de hand van Sebas. Ga maar eens een kijkje nemen in het portfolio, want er zitten heel wat tekenende ontwerpen bij! Tot slot, maar zeker niet allerminst, staat Sebastian vaak met een walkie talkie in contact met Front of House, waarmee hij samen de juiste momenten kiest voor CO2, confetti en vuur.

Mark with a K(lok)

Toen Sebas me vertelde dat er al wel eens 4 festivals op één dag op de planning hebben gestaan, viel ik bijna achterover. Op de dag met de meeste afstand werd maar liefst 1200 kilometer afgelegd! Dat is werkelijk gigantisch en dan moeten ze nog aan hun shows beginnen. Eens de festivalzomer op gang getrokken wordt, zitten Mark en zijn team klaar om het beste van zichzelf te geven. Telkens opnieuw 200% geven op het podium, wil zeggen dat je helemaal tot rust moet kunnen komen in de auto en daar zorgt Sebas dan weer voor.

The Qontinent, Decibel, Sunrise, Sunset Festival, Reverze, Fantasia Festival, Hype-O-Dream (vraag Sebastian zeker eens naar het verhaal over de set met Regi), Rebirth, Dream Village, Pussy Lounge, Beachland, Dreambeats… Die festivals hebben geen geheimen meer voor Sebas, Mark en MC Chucky. De reden dat ze overal kunnen spelen en hun strakke deadlines halen, is mede dankzij Sebas.

– – –
Geschreven door Cédric