TOUR & EVENTS

Nu zijn we al ettelijke jaren, enkele honderden shows en minstens een paar honderdduizenden toeschouwers verder en kan ik spreken met kennis van zaken. Echte kennis van zaken, want ik maakte en maak nog steeds alles mee vanop de eerste rij.Als tourmanager van Mark with a K (een gevestigde waarde in de hardstyle-wereld, maar nog steeds elk jaar aan het groeien) en Ronny Retro (iets recenter op de scene, maar doet nu al stof opwaaien), sta ik altijd op de bevoorrechte positie om de organisatie van de show in goede banen te leiden. Ook toen Mark de mainstage van Tomorrowland volledig aan flarden speelde, stond ik een meter achter hem om ondersteuning te bieden, de socials te beheren en de show samen met het team vorm te geven. Tevens bij de opstelling en afbraak van verschillende events, zoals Sunset Festival, ben ik betrokken bij de organisatie van het logistieke gebeuren.Door het tourmanagement, kwam ik onbewust terecht in eventmanagement. Of eigenlijk: omdat ik snel wist hoe zulke dingen werkten, wist ik ook heel snel waar het fout liep en kon ik hulp bieden.

Tour & Events
Tour & Events
Tour & Events
Tour & Events
Tour & festivals in het weekend, maar in week is er vaak tijd vrij om andere evenementen, zoals bedrijfsevents, tentoonstellingen, voorstellingen en andere activiteiten vorm te geven, te organiseren of ondersteuning te bieden. Als het gaat om grote venues, veel volk of gigantische producties, voel ik me helemaal in mijn element. Mijn expertise kan daarnaast ook erg nuttig zijn voor kleine of intieme feestjes.
Sebastian
Sebastian
tour- & eventmanager

“Laat het maar aan mij over!”

Sebastian Sysmans

Op dit moment zitten die weekends stampvol (als Corona het toelaat). De festivals, de feestjes, de evenementen… ze volgen elkaar in sneltempo op en ik rep me van de ene keet naar de andere.

Focus!
Sebas @work
Focus!
Teamplayer!
At Work With Mark With A K
Teamplayer!
euh ...
@work
euh ...
Je zegt het maar ...
Hyp O Dream MWAK & MC Chucky
Je zegt het maar ...
Aanzoek? ;)
Bollekes feesten
Aanzoek? 😉