Consultancy

“Consultancy is meer dan advies geven alleen.”

De zin hierboven is voor mij een gouden regel. Ik houd ervan om eender welk bedrijf met mijn advies en mijn kennis bij te staan, maar ik ben er nooit vies van om zelf de handen uit de mouwen te steken. En daar gaat het juist vaak om. Het probleem zien is één ding, een passende oplossing bedenken is de volgende, maar die oplossing ook zelf mee uitvoeren, dat is waar ik in uitblink.

Consultancy is, althans in mijn ogen, niet iets dat je aangeleerd krijgt. Je bent er mee geboren. Het is voor mij dan ook een natuurlijke reflex om problemen of tekortkomingen te identificeren, mijn feedback te formuleren en in dialoog te gaan over hoe dat probleem opgelost kan worden.

Consultant

Overal helpen

Ik beperk me ook niet tot specifieke sectoren of opdrachten, maar wil juist overal (kunnen) helpen! Een greep uit de zaken waarmee ik vaak bezig ben, vind je hieronder. Noem me gerust een business coach, een sparringpartner of gewoonweg een aangename gesprekspartner met een gevoel voor ondernemen en kennis van zaken. Hoe je het ook noemt, ik sta klaar met advies, oplossingen en boordevol goesting!

A
Design

Van concept naar creatie tot productie. Tijdens elke stap van het proces kan ik helpen, ontzorgen en bijstand verlenen. Ik voel me helemaal thuis in de wereld van grafische vormgeving en heb een uitgebreid netwerk van professionals die ik kan aanspreken om jouw project tot een goed einde te brengen.

B
Marketing & communicatie

Als je in de wereld van DJ’s, evenementen en design zit, dan is de grens met marketing erg dichtbij. Ik regel de sociale mediakanalen van mijn DJ’s tijdens optredens en daar heb ik ook erg veel ervaring in. Ik heb voor mijn vriend, Nick Kraft, tijdens zijn passage in Big Brother een hele campagne opgezet om stemmen te ronselen. Laat het ons zo zeggen: als jij je fanbase wil laten groeien, dan kunnen mijn diensten en feedback je een heel eind op weg helpen!

C
Planning & organisatie

Heb je een evenement, activiteit, voorstelling, tentoonstelling, … in de nabije toekomst en kan je hulp gebruiken bij de planning of organisatie ervan? Met de ervaring die ik heb opgebouwd met de planning van mijn DJ’s, de routes die ik heb uitgetekend voor autoshows, de evenementen die ik mee vorm heb gegeven en alle andere bedrijven die mijn hulp hebben ingeschakeld, ben ik een perfecte toevoeging aan jouw projectteam.

D
Begeleiding tweetaligheid: Engels & Pools

Heeft jouw bedrijf Poolse werknemers en heb je vertalingen nodig, of overweeg je een uitbreiding naar Polen? Ook dan kan ik jouw bedrijf helpen, want ik ben tweetalig opgevoed en houd daarom rekening met nuances, lokale gebruiken en de cultuur. Dat, in combinatie met mijn business-inzicht en ervaring bij Entrec, maken van mij een waardevolle troef voor jouw bedrijf.

Consultancy is meer dan advies geven alleen.
Sebastian
Sebastian
Consultant

“Laat het maar aan mij over!”

"Laat het maar aan mij over"