Ronny Retro

Fout haar, foute kleren, witte sokken in sandalen en vettige beats.

Ronny Retro (het DJ-karakter van Nick Kraft) is een uniek figuur en heeft wel wat New Kids-vibes. Ronny is nog een redelijk recente uitvinding van Nick Kraft en komt de laatste tijd op snelheid, maar wint vlug aan populariteit. Iemand die op de eerste rij staat om die evolutie te volgen en vorm te geven: Sebas.

Onze samenwerking is heel fijn. Ik kan altijd op Sebas rekenen en hij weet ook hoe hij moet omgaan met mij als artiest, en straalt rust uit. Onze vriendschap zorgt ervoor dat dit ook buiten het zakelijke voor een leuke avond kan zorgen. Daarom hebben we buiten de optredens ook veel tot zelfs dagelijks contact.
Nick
Nick
Tijd voor creativiteit

Als er plaats voor is in de agenda, gaat Sebas mee naar de shows van Ronny Retro als tourmanager, maar de band tussen Sebas en Nick gaat verder dan dat. Nick en Sebastian kennen elkaar ook al zo lang en zijn goed bevriend, waardoor Nick weet dat alles in orde zal zijn als Sebas met hem meegaat.

Als plantrekker en pro-actief persoon, zal Sebas problemen voorkomen of oplossen en zorgen dat alles verloopt zoals Nick dat wil. Sebastian zal daarnaast ook altijd zijn mening geven en uit altijd zijn creatieve toevoegingen. Dat weet Nick te appreciëren en hij neemt hem daarom mee naar de opnames van zijn videoclips. Daar komt het creatieve oog van Sebas erg van pas.

Ronny op den Bosuil

Zo ook tijdens de gloednieuwe videoclip van Ronny Retro, die werd opgenomen in Antwerpen. De hele dag werd er geshoot in groot Antwerpen op verschillende iconische locaties. Ze begonnen hun dag aan het Havenhuis, gingen naar de brug van Park Spoor Noord (zie foto), gingen verder naar de Groenplaats tijdens de opbouw van de Bollekesfeesten (waar hij daags nadien ook moest optreden), liepen de Meir af eindigden hun dag voor de finishing touch in het legendarische voetbalstadion van Antwerp, de Bosuil. De clip is fantastisch en dat is mede te danken aan het team achter Ronny, waaronder regisseur John van Noten (BIP Records) en, uiteraard, Sebastian.

– – –
Geschreven door Cédric